Contact us on +31 (0) 26 389 17 51 or info@congressconsultants.com

Vacancy: Congress Project Coordinator m/v

Vacancy: Congress Project Coordinator m/v

Vanwege vervanging hebben we per direct een vacatures voor een enthousiaste en vaardige:

Congress Project Coordinator m/v

32-40 uur

De functie

Als doorgewinterde Project Coordinator weet je zelfstandig maar onder verantwoordelijkheid van de Project Manager internationale congressen op de juiste manier te organiseren. Het verschilt per meeting welke rol er voor jou is weggelegd. Op grote meetings werk je met het hele team samen om tot een mooi resultaat te komen. Voor kleine meetings ben je de hoofdorganisator. Wetenschappelijke programma’s en de logistieke aspecten van meetings zijn je uiteraard bekend. Je bent gewend budgetten en deadlines te monitoren en te bewaken. En bovenal ben je in staat om snel te schakelen en probleemoplossend te werk te gaan.

Een Project Coordinator bij Congress Consultants selecteert locaties, maakt prijsafspraken, voorziet in een sociaal programma voor deelnemers, onderhoudt contacten met de vakgroep voor het wetenschappelijk programma en nodigt de sprekers uit. Je bent de spil tussen allerlei partijen, van de afdeling registraties en abstracts tot de urologen in Europa.

Jij

  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding afgerond, bijv. TIO, Hotelschool, NHTV, Evenement Management of Facility Management)
  • Je beschikt over tenminste 3 jaar relevante ervaring in de (wetenschappelijke) congresbranche
  • Je hebt een passie voor organiseren en bent in staat om zelfstandig van A tot Z een wetenschappelijk congres op te zetten
  • Je hebt een ‘can-do’ mentaliteit en het glas is bij jou altijd halfvol
  • De kerncompetenties voor deze functie zijn: plannen, structureren, accuratesse, organisatiesensitiviteit, plichtsbesef, flexibiliteit, ownership en pro-activiteit
  • Je beheerst de Engelse taal aantoonbaar uitstekend in woord en geschrift
  • Je weet je weg te vinden in het Microsoft Office web
  • Je hebt interesse in de medische wereld
  • Je laat je inspireren door social media en de ontwikkelingen in de branche
  • Je vindt het leuk om (10-15 keer per jaar) te reizen voor je werk, variërend van 1 dag tot 10 dagen per keer

Ons aanbod

Vanuit ons kantoor in Arnhem bieden we een afwisselende en internationale functie aan met goede primaire arbeidsvoorwaarden in een enthousiast en gezellig team. Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 35.000 – 40.000 euro bruto per jaar inclusief 8% vakantietoeslag.
Daarnaast kennen we een uitstekende pensioenvoorziening waarvan Congress Consultants voor 80% in de premie bijdraagt en een jaarlijkse bonus bij een goed resultaat.

Match?

Aarzel dan niet om je CV en motivatiebrief in het Engels te sturen naar hrm@uroweb.org t.a.v. Sanne Gerritsen, Manager Human Resources. Graag ontvangen we die uiterlijk op 14 oktober 2018.
Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij onze Project Manager Marije Koops via 026 3890680.